Home     Reserveren     Contact
ZAAK IN ZAAK
FACES MOORDSPELEN
Nieuws
Gastenboek
BELLA LADIES
Foto's
MASSAGE PRAKTIJK JANE VAN DEN EIJS
Links

Gastenboek

>> teken ons gastenboek <<

Stefan Hendriks

19-09-2013

Moord in het Casino

Met een groep van 18 mensen hebben we een top avond gehad. Cruciaal is dat je 'iets' van je personage maakt / durft te maken. De voorpret tijdens de voorbereiding op de rol, het spel zelf en de nabeschouwingen niet te vergeten. Top. Het is goed en prettig zaken doen met Fred. Alles in overleg, volgens afspraak en op tijd geregeld.


Hetty

16-01-2013

Moord/mysteriespel

Afgelopen zaterdag samen met oud collega's veel plezier beleefd met het moordspel! Een aanrader voor een gezellige avond en uitstekend georganiseerd! Fred en Pierre Bedankt!


familie giesbers

21-06-2012

familie dag

Beste M We hebben met zijn alle genoten van de workshop djembe spelen .We zijn erg tevreden alles was goed verzorgd en ontspannen. Voor herhaling vatbaar. Bedankt voor alles. groetjes familie giesbers.


Ans

03-10-2011

24 september/moordspel

Hallo Fred en aanverwanten, De aankomst en het buffet was prima geregeld. De voorpret was al 2 weken geleden begonnen dus we konden niet wachten tot we met het moordspel mochten beginnen.Menigeen had al moeite met de tekst onthouden die ze thuis hadden gekregen maar de tekst die we bij jullie kregen was voor ons een hele toer om dat allemaal te behappen. Maar het was een geweldige avond en we kijken er nog graag met plezier naar terug. Groet Ans en haar team


Ton Marinus/Fanny Grootveld

07-07-2011

bureau uitje 16-06

Hallo Fred, Wij hebben erg genoten van het gezellige en smakelijke uitje en daarnaast ook van de geweldige voorpret! Bedankt hiervoor namens afdeling juridische zaken van gemeente Nijmegen.


>>>>